Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στη νέα ανανεωμένη μορφή της ιστοσελίδας της Γενικής Κλινικής Πειραιώς «Ιπποκράτης» https://www.ippokratis-hospital.gr, μέσω της οποίας επιδιώκουμε να προβάλλουμε το όραμα και τη φιλοσοφία μας, με γνώμονα πάντα τη μακρόχρονη δυναμική παρουσία της Κλινικής μας στην καρδιά του Πειραιά τα τελευταία 72 χρόνια.

Η Γενική Κλινική Πειραιώς «Ιπποκράτης» είναι η αρχαιότερη εν λειτουργία Κλινική στην πόλη του Πειραιά αλλά και τα νότια προάστια και είναι συμβεβλημένη με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ) και όλα τα Κρατικά Ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ συνεργάζεται και με τις περισσότερες Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Παραμένουμε δίπλα σας με ιατρικές υπηρεσίες που αγγίζουν τα πιο σύγχρονα πρότυπα, αλλά και με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται.

Ευελπιστούμε με την πλοήγηση στις σελίδες μας να αποκτήσετε ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πληροφόρηση για τις υπηρεσίες και τους χώρους μας και βεβαίως το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Η νέα ιστοσελίδα μας φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο ενημέρωσης και πληροφόρησης για τους ασθενείς, τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους της Κλινικής μας.

Επιδίωξη μας είναι να μας δοθεί η δυνατότητα, μέσα από την αμεσότητα, την επικοινωνία και την πληροφόρηση, να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνέπειας. Η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας, για τη λειτουργία αλλά και τις δράσεις της Γενικής Κλινικής Πειραιώς «Ιπποκράτης», αποτελεί βασικό μέλημα της ομάδας διαχείρισης του ηλεκτρονικού μας ιστότοπου.

Καταβάλλουμε διαρκώς κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε μέσω της απρόσκοπτης και οργανωμένης λειτουργίας της Κλινικής μας να παρέχουμε υπηρεσίες υγείας, με χαμόγελο και ανθρωπιά, με άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, με σεβασμό στις ανάγκες των πολιτών.

Εκ μέρους της Διοίκησης
της Γενικής Κλινικής Πειραιώς «Ιπποκράτης» Α.Ε.